Δράσεις

Ιούνιος 2010
Έκθεση φωτογραφίας και παρουσίαση του λευκώματος Colore Cubano πρώτη έκδοση του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης στο Art Gallery στην Αλεξανδρούπολη.

10 -12 Σεπτεμβρίου 2010
«Η Θράκη πατάει... Γκάζι». Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετέχει με έκθεση φωτογραφίας των μελών του στις εκδηλώσεις στο Γκάζι. Διοργάνωση: Δήμος Αθηναίων, Νομαρχία Έβρου, Νομαρχία Ξάνθης.

5-25 Νοεμβρίου 2010
Συμμετοχή των φωτογράφων του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, Θεοδόση Γιαννακίδη και Χρήστου Μυρογιάννη στην Έκθεση: «Αφιέρωμα στην Ίμβρο και Τένεδο», που διοργάνωσε το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Ξάνθη.

1-9 Αυγούστου 2011
Το Τρένο Πολιτισμού σταθμεύει στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης από 1 έως 9 Αυγούστου. Στο πρώτο βαγόνι του τρένου πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας των μελών του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης με θέμα: "Σιδηροδρομικοί Σταθμοί του Νομού Έβρου".

17 Δεκεμβρίου 2011 - 31 Ιανουαρίου 2012
Το Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου «Τα Γνάφαλα» παρουσίασε την έκθεση φωτογραφίας «Πορτραίτα της Πόλης» του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.

29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012
Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων του Τοπικού Διαμερίσματος Μάκρης-Αλεξανδρούπολης παρουσίασε την έκθεση φωτογραφίας "Το Λιμανάκι Της Μάκρης - Χθες - Σήμερα - Αύριο". Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετείχε με φωτογραφίες των μελών του. Διοργάνωση: Ο.Λ.Α. και Δήμος Αλεξανδρούπολης.

12 Απριλίου 2014
Παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος του Μιχάλη Μπολιάκη με θέμα «Στην Πόλη» έκδοση του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.

16-20 Μαρτίου 2014
Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της Π.Ε. Έβρου διοργάνωσε εκδήλωση για την Γυναίκα και την επιχειρηματικότητα, στην Ορεστιάδα, με την υποστήριξη του Ελληνικού Προξενείου της Ανδριανούπολης. Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετέχει με την έκθεση των μελών του με θέμα «Γυναίκα».

28-29-30 Αυγούστου 2014
Συμμετοχή στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ομάδα UPLO με θέμα «Συνάντηση στον ΦλΟίΣβΟ!». Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετείχε με δικό του περίπτερο και παρουσίασε την φωτογραφική έκθεση με θέμα τη «Θάλασσα».

24 Απριλίου 2016
Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετείχε και στηρίξε τις δράσεις του Fashion Revolution 2016. Αποστολή του Fashion Revolution είναι να αλλάξει δραστικά ο τρόπος με τον οποίο η μόδα φτιάχνεται, παράγεται και καταναλώνεται και αυτό ξεκινά με την εξής απλή ερώτηση Who Made My Clothes? "Ποιος έφτιαξε τα ρούχα μου;" Από τις 18 μέχρι τις 24 Απριλίου 2016 αλλά και για όλο τον Απρίλιο, η ελληνική ομάδα του Fashion Revolution με μια σειρά δράσεων θα μας κάνει να αναρωτηθούμε #whomademyclothes? Στις δράσεις συμμετέιχαν η ομάδα του SOFFA – Κοινωνικού Εργοστασίου Μόδας Fashion Revolution, η Action Aid, η Fair Trade, το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, η TOMS shoes, το ΡΟΜΑΝΤΣΟ, η Loscar, το What.Eve.Wears., οι Μικροί Γίγαντες, το Colibri Handmade, το Dress Me Up, το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, το Threads of Hope, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών International MBA και η The Nest Social Growth.

18 Ιουλίου 2016
To Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης διοργάνωσε ένα εργαστήρι φωτογραφίας για μικρούς "εξερευνητές". Στα πλαίσια του προγράμματος «Γίνε εξερευνητής του κόσμου – Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2016» την Δευτέρα 18 Ιουλίου, στον χώρο της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης η Έφη Ανδρεάδου και ο Πάνος Δούκας μέλη του Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης ταξίδεψαν του μικρούς “εξερευνητές” στην τέχνη της φωτογραφίας μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια και βιωματικές ασκήσεις.