• Αρχική
  • Δραστηριότητες
  • Συνεργασίες

Συνεργασίες

2008
Συνεργασία με τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης για την παραγωγή φωτογραφικού ημερολογίου.

30 Ιουλίου 2008 - 12 Σεπτεμβρίου 2008
Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σε συνεργασία με την Νομαρχία Έβρου στα πλαίσια του προγράμματος "Τρένο του Πολιτισμού" διοργάνωσε έκθεση φωτογραφίας των μελών του.

10 Ιανουαρίου 2009
Το Ινστιτούτο Θερβάντες, σε συνεργασία με το Ελληνοϊσπανικό Κέντρο Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης "Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα", πραγματοποίησαν στην Αλεξανδρούπολη έναν κύκλο προβολών λατινοαμερικάνικου κινηματογράφου σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, με τίτλο "Ο Λατινοαμερικάνικος κινηματογράφος στη Βόρεια Ελλάδα".

30 Νοεμβρίου - 4 Δεκεμβρίου 2011
Η ART/IF/ACT σε συνεργασία με το Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης διοργάνωσε το αποκεντρωτικό εκπαιδευτικό φωτογραφικό πρόγραμμα PANOPTIKON13X13 με θέμα «Ταυτότητα».

3-4, 10-11, 17-18 Νοεμβρίου 2012
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, στο πλαίσιο των δράσεων του «Τρένου του Πολιτισμού», διοργάνωσε εργαστήρι φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους 11 έως 15 ετών, με τίτλο «Τι κρύβει το μαύρο κουτί;».

20 Μαρτίου 2013
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων «Μάρτης της Ισότητας» και «Δράσεις Τέχνης αφιερωμένες στην Γυναίκα» το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετείχε με φωτογραφική έκθεση των μελών του με θέμα «Γυναίκα». Διοργάνωση: Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, Περιφερειακή ενότητα Έβρου, Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας ΠΑΜΘ, Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.