ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 2022

prosklisi eklogoapalogistiki2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣH

Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 2022 των μελών του πολιτιστικού σωματείου με την επωνυμία "Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης" που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, Ανδρέα Μιαούλη 9, ΤΚ 68132, ΑΦΜ 998549996, ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης, έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα, με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης και έχει καταχωρηθεί στο Βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε Περισσότερα

kedifot happynewyear 2022

Από όλους εμάς στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης ευχές για μια χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές!

Διαβάστε Περισσότερα

kedifot panosmary 22032021

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, την Δεύτερα 22 Μαρτίου 2021, υποδέχτηκε τους φωτογράφους Πάνο Χαραλαμπίδη και η Μαίρη Χαιρετάκη.

Διαβάστε Περισσότερα

kedifot yannis karpouzis

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης έχει τη χαρά να υποδέχεται τον φωτογράφο Γιάννη Παντελίδη. Ο φωτογράφος θα πραγματοποιήσει παρουσίαση της φωτογραφικής του δουλειάς, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Cisco WebEx στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Έκθεση φωτογραφίας "8 Μονόλογοι - Διάλογοι"

kedifot summer2021

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στις 20:00, στο Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας "8 Μονόλογοι - Διάλογοι". Συνεχίζοντας την δημιουργική του πορεία το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, διοργανώνει για 14η χρονιά την ετήσια έκθεση φωτογραφίας των μελών του, θεσμό για την Αλεξανδρούπολη αλλά και την Θράκη.

Διαβάστε Περισσότερα

kedifot ministry of culture 10032021

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και ένταξης του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστε Περισσότερα