Skip to main content

Ανδρέας Ζαχαράτος & Τζένη Λυκουρέζου στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης

jlykourezou-azacharatos_12-11-2016
Κατηγορία
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
Date
12 Νοέμβριος 2016 19:30
Τόπος
Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης - Μιαούλη 9
Αλεξανδρούπολη 681 00, Ελλάδα
Ιστοσελίδα

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σας προσκαλεί στην παρουσίαση της δουλειάς των φωτογράφων: Ανδρέα Ζαχαράτου & Τζένης Λυκουρέζου.

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (Μιαούλη 9), το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 19:30, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φωτογράφους για την τέχνη της φωτογραφίας. Δουλειά των φωτογράφων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: www.jlykourezou-azacharatos.gr

Βιογραφικό Ανδρέα Ζαχαράτου

Ο Ανδρέας Ζαχαράτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961,σπούδασε Φωτογραφία & Κινηματογράφο στην σχολή Λυκούργου Σταυράκου στην Αθήνα, όπου αποφοίτησε με άριστα το 1983.Εργάζεται ως Διευθυντής Φωτογραφίας από 1985 έως σήμερα σε κινηματογράφο και τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε). Από το 1993 έχει πραγματοποιήσει είκοσι δύο εκθέσεις φωτογραφίας. Έχει εκδώσει δύο μονογραφίες . Έχει βραβευτεί σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς σε Ελλάδα & Ευρώπη! Έχει συμμετάσχει ως Διευθυντής Φωτογραφίας ταινιών τεκμηρίωσης σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει διδάξει επί σειρά ετών (βασικές αρχές Φωτογραφίας, εικονοληψία, αισθητική εικόνας, Διεύθυνση φωτογραφίας κιν/φου & τηλεόρασης ) σε κρατικά και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ στον κλάδο Μ.Μ.Ε.

Βιογραφικό Τζένης Λυκουρέζου

Η Τζένη Λυκουρέζου γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1992, παρακολούθησε το εισαγωγικό σεμινάριο φωτογραφίας στην Ελληνική.Φωτογραφική.Εταιρία. Στη συνέχεια, σπούδασε μαυρόασπρη φωτογραφία, αρχιτεκτονική φωτογραφία, πορτραίτο και φωτογραφία δρόμου. Τέλος, για μια διετία, φοίτησε στο ΙΕΚ Κηφισιάς, στο τμήμα Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας. Έχει πραγματοποιήσει 16 προσωπικές εκθέσεις φωτογραφίας και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και διαγωνισμούς. Τα τελευταία χρόνια, αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στην έρευνα της σύγχρονης φωτογραφίας, επιμελείται την παρουσίαση φωτογραφικών εκθέσεων και την έκδοση φωτογραφικών βιβλίων.

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 12 Νοέμβριος 2016 19:30

Υποστήριξη από iCagenda