Έκθεση Φωτογραφίας του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας 12 φωτογράφων της Αλεξανδρούπολης, μέλη του συλλόγου. Ο τίτλος της έκθεσης: “Πορτραίτα της πόλης”.

 

Η έκθεση θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη στην πλατεία Φάρου και θα διαρκέσειαπό την Παρασκευή 29 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 7 Αυγούστου.Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00μέχρι τις 23:00. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 20.30.

Λίγα λόγια για το έργο “Πορτραίτα της πόλης”.

Το έργο “Πορτραίτα της πόλης” ξεκίνησε πριν από 8 μήνες από το ΚέντροΔημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και συμμετείχαν σε αυτό φωτογράφοι μέλη τουσυλλόγου. Σκοπός του ήταν να παραχθεί υλικό που θα στηρίξει μία έκδοση καιμία έκθεση φωτογραφίας. Το θέμα του έργου αν και ακούγεται απλό αποδείχθηκε σύνθετομε τη δημιουργία να απογειώνεται και την έκφραση να αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο.Τα αποτελέσματα του έργου, 48 φωτογραφίες, εκδόθηκαν σε φωτογραφικό λεύκωμακαι θα φιλοξενηθούν στην έκθεση φωτογραφίας στην πλατεία Φάρου Αλεξανδρούπολης.