Παρουσίαση φωτογράφου Χάρη Κακαρούχα

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ διοργανώνει εκδήλωση με καλεσμένο τον φωτογράφο Χάρη Κακαρούχα , ο οποίος θα κάνει παρουσίαση φωτογραφιών από το σύνολο του έργου του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2009 και ώρα 11:00 στο χώρο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης (14ης Μαϊου 63, Αλεξανδρούπολη ) και είναι ανοιχτή για το κοινό. Προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα portfolio review από το φωτογράφο, με κόστος 50 ευρώ.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χάρης Κακαρούχας βρίσκεται στο μονοπάτι της τέχνης περισσότερο από είκοσι χρόνια. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και την ζωγραφική, αλλά το μέσο του είναι η φωτογραφία. Σπούδασε χαρτογραφία στο πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, θεωρία χρώματος και οπτική αντίληψη στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στη φωτογραφία από το Πανεπιστήμιο του Derby.

Ως καλλιτέχνης έχει πραγματοποιήσει πλήθος ατομικών και ομαδικών εκθέσεων σε πολλές χώρες του κόσμου. Έχουν εκδοθεί δύο φωτογραφικά άλμπουμ με φωτογραφίες του, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία για το έργο του με κυριότερο το Βραβείο των Ευρωπαίων Εκδοτών 2003. Έργα του κρατούνται σε Μουσεία και ιδιωτικές συλλογές.